GURBETCI_MECNUN
Nombre de messages : 421 Localisation : BAYBURT_69 (Fransa/Epinal_88) Date d'inscription : 15/04/2006
| Sujet: Turk sinemasi Dim 16 Avr à 23:37 | |
| Kaliplasmis Turc sinemasi cumleleri - Güzel oldugunuz kadar küstahsiniz da. - Annecigim, ben bu amcayi cok sevdim. Ona baba diyebilirmiyim? - Baba bana annemi anlat? Senin annen bir melekti yavrum. - Neden agliyorsun annecigim? Hayir yavrum aglamiyorum. Gözüme toz kaçti. - Benim de senin yaslarinda bir oglum vardi evladim. - Seni sevmiyorum, seninle oyun oynadim, bunu anlamadin mi hala. (Aktör veya aktrist amansiz bir hastaliga -genellikle ince hastaliga- tutuldugu zaman sevgilisine söyledigi ilk cümle.) - Annen sen dogarken öldü yavrum. - N'olur gerçegi söyleyin doktor yasayacak miyim? - O kizla evlenirsen, seni mirasimdan mahrum, evlatliktan men ederim. - Nayir Necla, n'olamaz. - Hayir siz kovmuyorsunuz, ben vazifemden istifa ediyorum. - Tanrim, bu resim... bu resim... - Ben fakir bir gencim, sen ise zengin bir fabrikatörün kizisin. - Biz ayri dünyalarin insaniyiz. - Aman tanrim, göremiyorum... Göremiyorum.. Kör oldum. - Görüyorum... Görüyorum.. - Evlenince pembe pancurlu bir evimiz olacak. - Aman Allahim, ne kadar mesudum. - Hayir.. Durun..! Kemal suçsuzdur.. Aradiginiz suçlu benim ! - Bizim bu dünyada yasamaya hakkimiz yok mu be hakim bey abicim. Ha? - Bu ses.. Bu ses.. Olamaz, git.. Git buradan.. - Vücuduma sahip olabilirsin ama ruhuma asla. - Ustlendigin vazife çok mühim Kemal, bu görevi layikiyla yapacagindan eminim. - Ben kör bir gencim, hayatimi keman çalarak kazanirim. Rica ederim duygularimla oynamayin. - Sen arkadasimin askisin. - Sizi ebediyete kadar bekleyecegim. - Lütfen haddinizi biliniz. - Metanetinizi muhafaza ediniz. Tanridan ümit kesilmez. - Tanrim ne kadar bedbahtim. - Bana yillar önce çilgincasina sevdigim bir kadini hatirlattiniz... - Babanin kanini yerde koma ogul. - Iste bana yazmis oldugun ask dolu mektuplar. Meger hepsi yalanmis. Al bunlari. - Hayir Tamer... Olaylar sandigin gibi degil. - Fakirsin sen.. Fakir.. Fakir.. - Beni paranla satin alabilecegini mi sandin? - Bu resimdeki amca kim anne? - Sen kaç yigidim, ben onlari oyalarim. - Hayir.. Hayir.. Tertemiz hislerimle oynadin benim. - Biliyordum.. Olmedigini biliyordum Rifat. - Oh ne saadet. - Yaa Justinyanus, iste buna Osmanli tokadi derler. - Yettim yigidim. - Yavrum Istanbul sana neler etmis? - Saadet dolu yuvamiza kara bir gölge düsürdün. - Bizim gibi insanlar serefleri için yasarlar, namuslari için ölürler. Ama sen bunu anlayamazsin. - Ben artik yarim bir insanim. - Cocugumun ameliyat parasi için yaptim herseyi. - Aglamak istiyorum. - Demek ikimizde ayni kadini sevdik. - Olmadi Neriman, yapamadim.. Seni unutamadim. - Ben sirtimda tas tasir, yine seni okuturum yavrum. - Söyleyemedim anne, babamin simitçi oldugunu yine söyleyemedim! - Son nefesimde herseyi itiraf etmek istiyorum. Katil benim. - Demek askimiz bir yalandi. - Parayla saadet olmaz evladim, bunu sakin unutma. - Tanrim neden, neden ben! - N'allahim...sen sen ...bu ses n'olamaz... | |
|
PsikOlojiK_deLi Admin
Nombre de messages : 465 Localisation : Strasbourg Date d'inscription : 07/04/2006
| Sujet: Re: Turk sinemasi Lun 17 Avr à 0:17 | |
| | |
|