soru degisti nikiniz sizin icin ne anlam tasiyor????
+4
GURBETCI_MECNUN
PsikOlojiK_deLi
BeRFiN
gullerdiyari
8 participants
Auteur
Sujet: soru degisti nikiniz sizin icin ne anlam tasiyor???? Lun 17 Avr à 1:24
hadi bakalim... benim icin ben ispartaliyim orasida guluyle meshur oldugu icin boyle iste
BeRFiN
Sujet: Re: soru degisti nikiniz sizin icin ne anlam tasiyor???? Lun 17 Avr à 1:26
benim kendi ismim berfin yani gerçek ismimi kullaniyorum
PsikOlojiK_deLi Admin
Nombre de messages : 465 Localisation : Strasbourg Date d'inscription : 07/04/2006
Sujet: Re: soru degisti nikiniz sizin icin ne anlam tasiyor???? Lun 17 Avr à 1:30
E bende biraz çatlak oldugum icin boyle, idare edin artik
GURBETCI_MECNUN
Nombre de messages : 421 Localisation : BAYBURT_69 (Fransa/Epinal_88) Date d'inscription : 15/04/2006
Sujet: Re: soru degisti nikiniz sizin icin ne anlam tasiyor???? Lun 17 Avr à 1:39
Gurbetci_Mecnun çunku Sizler gibi Gurbet ya$iyorum yani Gurbetciyim Ve Benim yakinlarim bana Deli Oglan( erkek) derler ve Mecnun gibi a$ik olmayi onun gibi hakki bulmayi çok isterim... bu yuzden de Mecnun
Dj_SeNSiZLiGiM
Sujet: Re: soru degisti nikiniz sizin icin ne anlam tasiyor???? Lun 17 Avr à 14:35
"Dj_SeNSiZLiGiM"
-Dj: dj oldugum icin hehe baska hangi anlami tasiya bilir ki
-sensizligim: sevdigimden uzaklarda oldugum icin, onsuz oldugum icin, bu sozum ona
Arzu
Nombre de messages : 106 Localisation : Metz Date d'inscription : 07/04/2006
Sujet: Re: soru degisti nikiniz sizin icin ne anlam tasiyor???? Lun 17 Avr à 14:36
Kendi ismim
AnoniNiyolay
Nombre de messages : 73 Age : 36 Localisation : 25 Date d'inscription : 17/04/2006
Sujet: Re: soru degisti nikiniz sizin icin ne anlam tasiyor???? Mer 19 Avr à 23:21
ba moi "anoniniyolay" c 1 titre d'une chanson ketur d'un chanteur ke jaime bien lol mé g jamé écouter une seule foi encore (c une zik datée ke jarive pa trouver sur le net) breff kisacasi sé du verlan turk diyebilirim loll nan mé je trouve ke cé joli kan mem comme pseudo un pti peu bizzar mé bon anlami guzel ehuehu
Furkan
Nombre de messages : 364 Localisation : Strasbourg Date d'inscription : 04/04/2006
Sujet: Re: soru degisti nikiniz sizin icin ne anlam tasiyor???? Jeu 20 Avr à 1:21
kendi ismim, anlami ise, İyi ile kötü arasındaki farkı gösteren
ayni zamanda Kuran-i Kerim'in 25.suresi...
Contenu sponsorisé
Sujet: Re: soru degisti nikiniz sizin icin ne anlam tasiyor????
soru degisti nikiniz sizin icin ne anlam tasiyor????