| Birbirimizi tanimak icin hadi bi oyun oyniyalim..... | |
|
+11cicikiz61 AnoniNiyolay GURBETCI_MECNUN gullerdiyari Aysegul huseyin BeRFiN Arzu Furkan Dj_SeNSiZLiGiM PsikOlojiK_deLi 15 participants |
|
Auteur | Message |
---|
cicikiz61
Nombre de messages : 104 Localisation : solemem !! Date d'inscription : 06/04/2006
| Sujet: Re: Birbirimizi tanimak icin hadi bi oyun oyniyalim..... Lun 1 Mai à 17:20 | |
| okkk ben burda dogdum fransayi begendin mi ?? yani turkiyedeki yasayanlar yani bazilari hep derlerki fransa cook guzelll !! | |
|
| |
GURBETCI_MECNUN
Nombre de messages : 421 Localisation : BAYBURT_69 (Fransa/Epinal_88) Date d'inscription : 15/04/2006
| Sujet: Re: Birbirimizi tanimak icin hadi bi oyun oyniyalim..... Lun 1 Mai à 17:23 | |
| oo diyenleri bir yakalarsam ........ onlarin yuzunden buradayim yaa Yok ya nesini begeniyim zaten oyle bir yere geldikki ne gezicek bir yer var ne yapicak bir seyyy hiç bir sey yok ustelik Tum akraba arkadas dostlar yani Sevdiklerim Turkiye deler!! Sen Seviyormusun Fransa'yi?? | |
|
| |
cicikiz61
Nombre de messages : 104 Localisation : solemem !! Date d'inscription : 06/04/2006
| Sujet: Re: Birbirimizi tanimak icin hadi bi oyun oyniyalim..... Lun 1 Mai à 17:27 | |
| ben bura dogumluyum evet begniyorum ama dogruyu soylemek gerekirse ben tr iyi bi durumum olsa tr de yasiycam orasi daha iyi !!!
bu yaz tr ye gidiyormusun ?? | |
|
| |
GURBETCI_MECNUN
Nombre de messages : 421 Localisation : BAYBURT_69 (Fransa/Epinal_88) Date d'inscription : 15/04/2006
| Sujet: Re: Birbirimizi tanimak icin hadi bi oyun oyniyalim..... Lun 1 Mai à 17:29 | |
| Maleseff gidemiyorum geçen yil gittim bu yil gidemiyorumm belki seneyee Sen gidicekmisin?? | |
|
| |
cicikiz61
| Sujet: Re: Birbirimizi tanimak icin hadi bi oyun oyniyalim..... Lun 1 Mai à 17:32 | |
| bilmiyorum ingiltereye gitcem staj yapmak icin anem gondermiyo ama kuzenim gelmemi istiyo bakalim iste ... insallah giderim ya !! tr nin neresinde oturuyorsun ?? | |
|
| |
GURBETCI_MECNUN
| Sujet: Re: Birbirimizi tanimak icin hadi bi oyun oyniyalim..... Lun 1 Mai à 17:35 | |
| Insallah gidersinn Turkiye de o da çok karisik aslindaa(Bayburt, Izmir arasinda mekik dokuyorduk onceden) Aslinda Bayburt luyum ama gelmeden once Izmirde ydimm orada da 3,4 yil yasadimm Peki sen nerede oturuyorsun tr?? | |
|
| |
cicikiz61
| Sujet: Re: Birbirimizi tanimak icin hadi bi oyun oyniyalim..... Lun 1 Mai à 17:38 | |
| ya ben teyzemlerde kaliyorum ankarada, nazilli, istanbul, koy de var yani posof ta o kadar !!! su an hangi muzigi dinliyorsun ?? | |
|
| |
GURBETCI_MECNUN
| Sujet: Re: Birbirimizi tanimak icin hadi bi oyun oyniyalim..... Lun 1 Mai à 17:41 | |
| $u an ICLAL AYDIN($iir)_Seni Seviyordumm
Sen ne dinliyorsunn (Muhabbet??) | |
|
| |
cicikiz61
| Sujet: Re: Birbirimizi tanimak icin hadi bi oyun oyniyalim..... Lun 1 Mai à 17:43 | |
| yaaaaaa nasil bildin yemi ediyorum onu dinliyorum ya !!! yani simdi geldi sarki inanmiyorum yoksa falci misin ?? | |
|
| |
GURBETCI_MECNUN
| Sujet: Re: Birbirimizi tanimak icin hadi bi oyun oyniyalim..... Lun 1 Mai à 17:46 | |
| hmmmm (k)galbim temiz anlamak o kadar da zor degilll profil ine bakinca hangi sanatciyi sevdigin belli oluyor .... Bu arada blogunu gezdim guzel olmusss !!! Su anda oldugun yerde Havalar nasil Soguk mu?? | |
|
| |
cicikiz61
| Sujet: Re: Birbirimizi tanimak icin hadi bi oyun oyniyalim..... Lun 1 Mai à 17:48 | |
| evet sogukkk ve biraz yagmur yagiyoo !
ya sen ?? | |
|
| |
GURBETCI_MECNUN
| Sujet: Re: Birbirimizi tanimak icin hadi bi oyun oyniyalim..... Lun 1 Mai à 17:52 | |
| Sogukkk yagmur yagmiyoo yaa ne biçim memlekett yaa Turkiyede Millet kizariyo biz Donuyoruz!!!!! oldugunuz yerde Turk çok mu? | |
|
| |
cicikiz61
| Sujet: Re: Birbirimizi tanimak icin hadi bi oyun oyniyalim..... Lun 1 Mai à 17:56 | |
| okkk evet dedigin gibi burasi hic guzel degilll turkiye daha sicakk !! evet burda cok turk var !! cokta geri kafali vallah !!! ne yapalim !!! ya sen ?? | |
|
| |
PsikOlojiK_deLi Admin
Nombre de messages : 465 Localisation : Strasbourg Date d'inscription : 07/04/2006
| Sujet: Re: Birbirimizi tanimak icin hadi bi oyun oyniyalim..... Lun 1 Mai à 17:56 | |
| OOO hemde nasill!! Allah'a sukur!!
en son okudugun kitap?[/b] | |
|
| |
cicikiz61
| Sujet: Re: Birbirimizi tanimak icin hadi bi oyun oyniyalim..... Lun 1 Mai à 17:58 | |
| ya fransizca !! mon pays kosovo oyle birsey yaa unutum !! ya sen ?? | |
|
| |
GURBETCI_MECNUN
| Sujet: Re: Birbirimizi tanimak icin hadi bi oyun oyniyalim..... Lun 1 Mai à 17:58 | |
| En son okudugum kitap hmmmm baya zaman olduu HAN DUVARLARI ($iir kitabi)
Soruyu degistireyim en sevdigin $iir?? | |
|
| |
cicikiz61
| Sujet: Re: Birbirimizi tanimak icin hadi bi oyun oyniyalim..... Lun 1 Mai à 18:10 | |
| yarali-kus gibi ... Düşmüş istemeden amansız derde Arıyor çâreyi, soruyor, nerde? Darmadağın, her parçası bir yerde... Bir yangın yerine benziyor kâlbim!
Umutları kalmış özü körlerde İçi, dışı boğulmakta terlerde Yaralı kuş gibi yorgun, yerlerde İnleye, inleye eriyor kâlbim?
Fırtına yurdunda tutuklu köşkü Elemler yüzünden dinmiyor eşki Gökyüzü gözlerde, bir yangın aşkı Hasretten, belki de, çürüyor kâlbim!
Olmuş muhannetin hibe fedâsı Her ânı ıstırap, hicran sevdâsı... İnsafsız özlemle bitmez kavgası Suçu, günahı ne, soruyor kâlbim?
Kaderine küskün iken niceler Merâmını sessiz sessiz heceler Geceler, geceler, hissiz geceler! Hep karanlıkları sarıyor kâlbim!
Yaralı, terk etmiş vurup sevdiği... Bıkmadan içtiği şurup sevdiği... Bir uzak ufukta gurup sevdiği... Umutla hayaller kuruyor kâlbim!
Gözleri, niçinse bulutlu gibi... Umutsuz olsa da umutlu gibi... Kendi zindanında tutuklu gibi... Vuslat için mahkum duruyor kâlbim!
Açar dileklerle boş ellerini Bulması imkansız, sorar yerini Öldürse, beddua etmez, yârini Dualar ederek koruyor kâlbim!
Bilemez kendini tükettiğini... Kabullenmez aşkının bittiğini... Kim bilir, belki de kaybettiğini!? Issız sonsuzlukta arıyor kâlbim!
ya senin ?? | |
|
| |
GURBETCI_MECNUN
| Sujet: Re: Birbirimizi tanimak icin hadi bi oyun oyniyalim..... Lun 1 Mai à 18:19 | |
| bu $iir çok guzel eklesene $iir odasina! Benim en sevdigim $iir ya gerçegi soylemek gerekirse ben hiç dusunmedim hepsini çok seviyorummmm.... ozel bir $iirimde yoktu benim ama guzel bir $iir var onu yazayim kisa ama anlamli MAHKUM
Bir iğdam mahkümuyum Göğsümde fermanım üzerimde beyaz gömlek Suçum sevmek Cezam ölmek
Sehbaya doğru yürüyorum Yağlı ipin arkasında Hayaller kuruyorum Celladım sensin Ve SENI hala çok SEVIYORUM !!!
N.KARACA hhmmm en son izledigin film? | |
|
| |
cicikiz61
| Sujet: Re: Birbirimizi tanimak icin hadi bi oyun oyniyalim..... Lun 1 Mai à 18:22 | |
| evet coook guzel yaw .. en son izledigim film " les blondes incrustés " iki black polis saris kiligina girmis !!! hihi cokk guzel yya ya sen ?? | |
|
| |
GURBETCI_MECNUN
| |
| |
cicikiz61
| Sujet: Re: Birbirimizi tanimak icin hadi bi oyun oyniyalim..... Lun 1 Mai à 18:29 | |
| o kadar var kii !!!! yabanci mi turk mu ?? | |
|
| |
GURBETCI_MECNUN
| Sujet: Re: Birbirimizi tanimak icin hadi bi oyun oyniyalim..... Lun 1 Mai à 18:35 | |
| | |
|
| |
Furkan
Nombre de messages : 364 Localisation : Strasbourg Date d'inscription : 04/04/2006
| Sujet: Re: Birbirimizi tanimak icin hadi bi oyun oyniyalim..... Lun 1 Mai à 20:43 | |
| Necati Sasmaz en soon izlediign film (sinema veya tv'de) | |
|
| |
cicikiz61
| Sujet: Re: Birbirimizi tanimak icin hadi bi oyun oyniyalim..... Lun 1 Mai à 20:47 | |
| les blondes incrusté
qu'est ce que ta fait hier soir ??? | |
|
| |
Furkan
Nombre de messages : 364 Localisation : Strasbourg Date d'inscription : 04/04/2006
| Sujet: Re: Birbirimizi tanimak icin hadi bi oyun oyniyalim..... Lun 1 Mai à 20:50 | |
| ri1 de spécial, jété sur le net et toi | |
|
| |
Contenu sponsorisé
| Sujet: Re: Birbirimizi tanimak icin hadi bi oyun oyniyalim..... | |
| |
|
| |
| Birbirimizi tanimak icin hadi bi oyun oyniyalim..... | |
|