Nombre de messages : 73 Age : 36 Localisation : 25 Date d'inscription : 17/04/2006
Sujet: Re: Birbirimizi tanimak icin hadi bi oyun oyniyalim..... Ven 21 Avr à 1:29
bo$mu dolu mu bende anlami$ degilim kardesh
heyy sen altakki a$ka inanirmisin?
neden inaniyorsan bakim hein?!? lol
BeRFiN
Sujet: Re: Birbirimizi tanimak icin hadi bi oyun oyniyalim..... Ven 21 Avr à 14:06
elbette inaniyorum ask kadar guzel bir duygu yok neden inaniyorsun demissin:inanmamak elde degil ki ...ask vardir guzel bir duygudur ama kalici degil bence!!!!gelirken yukledigi umutlari,mutlulugu aniden çikisiyla aciya huzne çeviriyor
duygularina hakim olabilirmisin?
Furkan
Nombre de messages : 364 Localisation : Strasbourg Date d'inscription : 04/04/2006
Sujet: Re: Birbirimizi tanimak icin hadi bi oyun oyniyalim..... Ven 21 Avr à 23:09
BeRFiN a écrit:
duygularina hakim olabilirmisin?
yeri geldiginde evet, yeri geldiginde hayir...
bu hafta europaparka gidionmuu
BeRFiN
Sujet: Re: Birbirimizi tanimak icin hadi bi oyun oyniyalim..... Dim 23 Avr à 19:31
vallaha sizin oraya yeni geliyor demek ki,biz gittik kollarimiz mosmor oldu artik yeter:suspect:
sana sorulan en guzel soru nedir???
Furkan
Nombre de messages : 364 Localisation : Strasbourg Date d'inscription : 04/04/2006
Sujet: Re: Birbirimizi tanimak icin hadi bi oyun oyniyalim..... Lun 24 Avr à 22:07
Turkmusun (soruya bak ) yok japonum, belli olmuomu arkadas
forum bu aralar sessiz dimi
BeRFiN
Sujet: Re: Birbirimizi tanimak icin hadi bi oyun oyniyalim..... Lun 24 Avr à 22:23
bencede oyle yani gelip idiyoruz kimse yok!!!!!!eeee psiko tatile çikti herkes gitti ))
iyi ki yapmisim dedigin bir sey????
GURBETCI_MECNUN
Nombre de messages : 421 Localisation : BAYBURT_69 (Fransa/Epinal_88) Date d'inscription : 15/04/2006
Sujet: Re: Birbirimizi tanimak icin hadi bi oyun oyniyalim..... Mar 25 Avr à 1:33
BeRFiN a écrit:
bencede oyle yani gelip idiyoruz kimse yok!!!!!!eeee psiko tatile çikti herkes gitti ))
iyi ki yapmisim dedigin bir sey????
Valahi ben çok ugruyorum ama kimseler yok bir de arkada$lar belli sayfalara bakiliyor ba$ka sayfalara bakilmiyor yani payla$im olmuyor bundan da sitemkarim ....
Cevap: Iyiki Turk ogretmenine yardim ettim 23 Nisan çali$malarina yardim ettim çunku çok guzel oldu ve ben bundan çok gururlandimm...
Hey alttaki Sevgilin(yada çIktIgin biri) var mi??
BeRFiN
Sujet: Re: Birbirimizi tanimak icin hadi bi oyun oyniyalim..... Mar 25 Avr à 15:44
çok ozel bir soru ama
iste bu cevap...
ya senin dermisim simdi!!!
en çok gormek istedigin ulke Turkiye hariç
Furkan
Sujet: Re: Birbirimizi tanimak icin hadi bi oyun oyniyalim..... Mar 25 Avr à 17:47
Bosna ..
en son ne yedin ??
BeRFiN
Sujet: Re: Birbirimizi tanimak icin hadi bi oyun oyniyalim..... Mar 25 Avr à 21:55
borek ve hala yiyorum!!
en son ne içtin ? ya sorularimiz acayiplesti azicik
GURBETCI_MECNUN
Nombre de messages : 421 Localisation : BAYBURT_69 (Fransa/Epinal_88) Date d'inscription : 15/04/2006
Sujet: Re: Birbirimizi tanimak icin hadi bi oyun oyniyalim..... Mer 26 Avr à 1:36